Trainingen

Per 1 april 2021 verzorgt Marijke Koning de tennislessen bij zowel TC Wijchgelsheim te Schildwolde (ook trainer in 2020) als TV Siddeburen te Siddeburen. 23 jaar en woonachtig in Slochteren. Naast dat ze  tennisles geeft, is ze bewegingsonderwijzer in het (speciaal) basisonderwijs.

Je kunt je opgeven voor 13 zomerlessen (60 minuten) van april t/m september. De vaste dagen waarop getraind gaat worden zijn: maandag, dinsdag en woensdag. Op andere dagen is training alleen mogelijk in overleg met de trainer. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere malen per week te trainen (aangeven bij opmerkingen). Wanneer het niet mogelijk is om in te delen op de gewenste groepsgrootte, dan zal er worden gekeken welke groep wel haalbaar is.
Gedurende het gehele seizoen kun je je opgeven voor training (zie inschrijfformulier en contactgegevens). In overleg met Marijke zal gekeken wordt wat mogelijk is.In Siddeburen zal op maandag van 18.45 tot 21.45 uur op 2 banen en op woensdag van 18.00-21.00 uur op 2 banen. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen gehanteerd! Klik hier voor informatie over deze richtlijnen. Zie bijgaande inschrijfformulieren.

Inschrijfformulier jeugd

Inschrijfformulier volwassenen