Training-2019

Jullie trainer:

Hallo allemaal!

Ik ben Rudi Otten, geboren op 5 september 1980 te Hoogeveen. Op vijfjarige leeftijd ben ik begonnen met tennis, mijn grote passie!. Ik trainde in het begin één keer per week en naarmate ik de slag te pakken kreeg trainde ik twee keer per week. Naarmate ik ouder werd bleef de passie voor tennis alsmaar groeien en mijn interesses lag toch “echt” in deze sport. Dit heeft mij doen besluiten om op twintigjarige leeftijd met het Cios te starten te Heerenveen. Aan het Cios heb ik de vakken conditie trainer, fitness instructeur, sportmassage en “natuurlijk” als hoofdvak tennistrainer afgerond. Ik geef inmiddels vijftien jaar tennisles aan alle doelgroepen. Mijn doel als tennisleraar is, mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan de leerlingen en mijn grote liefde voor deze prachtige sport te laten voelen tijdens de trainingen en terug te zien tijdens de wedstrijden.

De maandagavond probeer ik te verplaatsen naar woensdag middag/avond. Voor de liefhebber is zaterdagochtend ook een mogelijkheid.

*Vereist

Voor en achternaam: 

*Jouw antwoord

E-mail en telefoonnummer:

Jouw antwoord

leeftijd: *

Jeugd

Senior

Ik zou graag de les willen verplaatsen naar de volgende dag: *

Woensdagmiddag

Woensdagavond

Zaterdagochtend (tussen 09:00/13:00)

Alleen maandag (ik kan geen andere dag)

Woensdagmiddag

Woensdagavond

Zaterdagochtend (tussen 09:00/13:00)

Alleen maandag (ik kan geen andere dag)

Voor nieuwe leerlingen de mogelijkheid om je in te schrijven voor 6 lessen. Ik wil graag lessen in een groep van:

Kosten voor 1 les (60 min) € 50 euro (afhankelijk van de grootte van de groep, zie onderstaand ) Zijn de groepen groter of kleiner in samenstelling dan u heeft aangegeven, dan wordt dit altijd eerst met u overlegd..

Groep 4 personen ( € 75- p/p )

Groep van 6 personen ( € 50- p/p )

Groep van 8 personen ( € 37,5- p/p )

Klik hier om om je aan te melden (verwijzing naar site van Rudi Otten)